Om friluftsvaruhuset

Hej! 

David heter jag, tillsammans med ett team av friluftsnördar så driver vi tillsammans denna butik. På Friluftsvaruhuset har vi valt att inte ha ett eget lager där produkterna lagras under långa perioder. Istället har vi etablerat ett nära samarbete med fabrikerna som tillverkar produkterna. Detta gör att produkterna skickas direkt från fabriken till dig som kund och det här har flera fördelar.

  • Bra priser - Genom att undvika lagerhållningskostnader kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.

  • Mängdrabatter Vår flexibla struktur ger oss även möjlighet att erbjuda ett brett sortiment och ta hand om viktiga aspekter som dom absolut bästa priserna i kombination med mängdrabatter.
  • Lägre fraktkostnader - Dessutom resulterar den direkta leveransen från fabrik till kund i lägre fraktkostnader, då det bara är en transportsträcka som behövs.
  • Fokus på kundupplevelsen -  Vi lägger stor vikt vid att ha nöjda kunder och prioriterar därför att satsa extra resurser på att uppnå detta genom att hela tiden arbeta med flexibel kundtjänst och seriösa garantier.<
  • Glada kunder återkommer - Vi tror på att "glada kunder är återkommande kunder", och det är en filosofi som genomsyrar vårt företag. Om du utforskar vårt utbud kommer du att upptäcka att vi erbjuder generösa mängdrabatter och sätter kundens tillfredsställelse i centrum.

  • Bara bra för miljön - Varför köpa på sig stora lager när det bara tar upp stora lagerutrymmen som står och förbrukar energi och svinn. Med lite längre frakttid kan allt detta undvikas. Det mår du, vi och miljön bäst utav.


Jag hoppas att du nu har fått en bättre förståelse för hur Friluftsvaruhuset fungerar och vilken inriktning vi har. Tack för att du väljer att handla hos oss, och vi ser fram emot att ge dig en trevlig shoppingupplevelse.

Med vänligaste hälsningar

David och hela gänget bakom Friluftsvaruhuset

Kontakta oss:
hej@friluftsvaruhuset.se
eller via kontaktformuläret i menyn "kontakta oss"